Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

EC Collection

Vuonna 2008 perustettu luotonhallinta- ja perintätoimisto EC Collection toimii Suomessa osana ruotsalaista EuroCredit AB:ta. Yritys auttaa laskutusasioissa, maksumuistutusten lähettämisessä ja varsinaisissa perintätoimissa.

Asiakaspalvelu päivystää arkisin kello 10–12 sekä 13–16. Pyhäpäivän edeltävinä päivinä kello 10–12.

"EC Collection" on saanut pisteet 9,1/10. Se on 81 arvostelun tulos.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 76 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on EC Collectionista.

HH kirjoitti 30. heinäkuuta 2015

www.eccollection.fi/fi/ osoite ei toimi

Pete kirjoitti 30. heinäkuuta 2015

Jep, aivan totta. Se on kai lopettanut toimintansa Suomessa.

kummallista kirjoitti 10. tammikuuta 2017

täyttä paskaa koko firma,just tuli perintäkirje tanskan sakosta ja en ole ikään käyny tanskassa eivätkä vaivaudu katsomaan sen hetkistä omistajaa

Peten perintää kirjoitti 14. helmikuuta 2017

Perintätoimeksiannon saajalla ei ole velvollisuutta etukäteen selvittää perittäväksi saamiensa saataviensa oikeellisuutta. Vastuu saatavan oikeellisuudesta on velkojalla.
Virheellinen lasku tulee reklamoida, jonka jälkeen toimeksianto keskeytetään asian selvittämiseksi.

Yhteystiedot kirjoitti 16. heinäkuuta 2019

https://euro.se/kontakt/

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston EC Collection esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2020
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.