Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Tiimi-Perintä

  • Virallinen nimi: Joen JL-Tiimi Oy
  • Puhelinnumero: 0500 188 605
  • Sähköpostiosoite: toimisto@tiimi-perinta.fi
  • Nettisivut: tiimi-perinta.fi
  • Osoite: Torikatu 15, 80100 Joensuu (Pohjois-Karjala)
  • Palvelut: Maksuhuomautuspalvelu, vapaaehtoinen kirjeperintä, luottotietoselvitykset, oikeudellinen perintä, jälkiperintä
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/tiimi-perinta
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/12
  • Tiedot tarkistettu: 3033 päivää sitten

“Ajan kuluminen vaikeuttaa saatavien kotiuttamista.” Tiimi-Perintä palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä erilaisissa perintä- ja laskutusasioihin liittyvissä tilanteissa yli 10 vuoden kokemuksella. Faksinumero on 013 318 013.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Tiimi-Perinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Tiimi-Perintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2023
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.