Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Collection Art Finland

Collection Art Finland, CAF, on perintätoimisto Oulusta. Se toimii myös Helsingistä käsin. Yritys hoitaa perintään liittyvien tapausten lisäksi lakiasioita ja tarjoaa rahoituspalveluita. Asiakaspalvelun puhelinnumerossa 040 354 3830 vastataan arkisin kello 9–15 välisenä aikana. Faksinumero on 020 7431 009.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Collection Art Finlandista.

Janita kirjoitti 21. Julyta 2017

Mikähän mättää caf palveluissa?
Pyysin laskun paperi versiota tai sähköpostiin saatavaa laskua. Sain laskusta vain viitteen ja tilinumeron tekstiviestillä, katteettomia lupauksia laskun lähettämisestä sähköpostiin ja valheita että on lähetetty jo. Nyt yhteydenotto pyyntöihin ei vastata eikä laskua jossa näkyisi korot ja muut mistä lasku koostuu ole näkynyt tähän päivään asti. Asian kanssa tapeltu useampi kuukausi.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Collection Art Finland esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.