Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Suomen Perintätoimisto

 • Virallinen nimi: Suomen Perintätoimisto Oy
 • Puhelinnumero: 014 362 3300
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@suomenpt.fi
 • Nettisivut: suomenpt.fi
 • Osoite: Yliopistonkatu 36 A, 40100 Jyväskylä (Keski-Suomi)
 • Palvelut: Maksuton perintäpalvelu, kuluttajaperintä, yritysperintä, trattaperintä, oikeudellinen perintä, ulosottohakemuksen laadinta, jälkiperintä, laskusaatavat, sopimuksiin perustuvat saatavat, sekä vuokrasaatavat
 • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/suomen-perintatoimisto
 • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/64
 • Tiedot tarkistettu: 2374 päivää sitten

Suomen Perintätoimisto Oy ei veloita toimeksiantokuluja, piilokustannuksia tai vuosimaksuja toimeksiantajaltaan. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa ma–pe kello 9–16 välisenä aikana, ja perintäpalveluiden myynti puhelinnumerosta 014 362 3333 ma–pe kello 8.15–16. Myynnin sähköpostiosoite on myynti@suomenpt.fi.

Yrityksellä on kokemusta perintäpalveluista lähes 15 000 asiakkaan kanssa. Toimeksiannon voi tehdä Suomen Perintätoimiston nettisivuilla sijaitsevalla toimeksiantolomakkeella, sähköpostitse tai lähettämällä postitse maksuttoman palautuskuoren. Tehtäessä toimeksianto netissä tarvitaan mm. seuraavia tietoja:

 • Onko maksumuistutus lähetetty
 • Millä perusteella lasku on tehty (esim. vuokra tai vastikesaatava)
 • Toimeksiantajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Suomen Perintätoimistosta.

härski yhtiö kirjoitti 24. Februaryta 2016

todella epämääräinen yhtiö. heidän postinsa kestää tulla ja he valehtelevat aikaa jolla raha siirtyy heidän pankkiinsa. olen toiminut heidän kanssaan asiakkaana sekä toimeksiantajan ja yhtiö toimii täysin luvattomasti

Yrittäjä kirjoitti 25. Februaryta 2016

Ensi tuttavuus tämän yhtiön kanssa “perittävänä” ja ihan täysin kusetusfirma. Mikäli olet yrittäjä niin en suosittele kyllä ikinä käyttämään tätä yritystä. Mikäli jostain yrityksestä minulle tulee perintäkirje tämän yrityksen nimissä, lopetan välittömästä kaiken yhteistyön.

Vuokranantaja kirjoitti 03. Marchta 2016

Vuokranantajana olen muutaman kerran turvautunut heidän apuunsa ja saanut aina hyvää palvelua. Lisäksi käytän uusien vuokralaisten valinnassa heidän tarjoamaansa luottotietopalvelua.

kiitos kirjoitti 25. Augustta 2016

Kommenttien perusteella perintä onnistuu hyvin. Perittävät ovat suuttuneet koska laskun on joutunut maksamaan ja perijä on tyytyväinen. Taidan käyttää heitä myös vuokralaisen vuokran perintään.

Onko laillista? kirjoitti 20. Septemberta 2017

Sama kokemus, todella epämääräinen yhtiö. Yritykselle maksettu pääoma ja perintäkulut mutta aamulla tuli vielä lasku 40,00 joka päivätty yli viikko sitten. Soittaessa yritykseen ilmeni että uusi 40,00 maksuvaatimus oli lähtenyt eilen! Kaukana hyvästä perintätavasta.

Ihminen kirjoitti 20. Septemberta 2017

Täysi sikafirma, jonka toiminta pitäisi lopettaa viranomaisten toimesta. Valvooko joku instanssi näiden nk. perintätoimistojen toimintaa?

Asiakas kirjoitti 17. Juneta 2018

Yhteydenottopyyntö:
Helsingin oikeusaputoimisto
Etelä-Suomen oikeusaputoimisto- ja edunvalvontapiiri, Helsinki
Puh: 029 – 56 60 120 / K. Loven
email: [email protected]

Pahvo kirjoitti 25. Mayta 2022

Perittäviä potuttaa mutta toimeksiantaja on tyytyväinen eli Maksakaa ne laskunne ajoissa!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Suomen Perintätoimisto esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.