Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

KTC Finland

Yli 20 vuoden ajan toiminut KTC Finland toimii Helsingistä käsin. Laskun voi lähettää perintään yrityksen nettisivuilla olevalla lomakkeella. Sivustolta löytyy myös lomake, jolla voi kysyä tarjousta.

Puhelinvaihteen numeroon 020 721 8494 voi soittaa arkisin kello 9–16.

Faksinumero on 020 721 8495 ja henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ktcfinland.fi.

Postiosoite on: PL 14, 00641 Helsinki

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on KTC Finlandista.

vittuutunut kirjoitti 04. Mayta 2017

parkkisakko
2.3.2017 maksoin kyseisenä päivänä 60e sakon. nyt sieltä tulee karhukirjeitä 90e edestä. mitähän kusetusta yritätte tehdä, teen asiasta rikosilmoituksen jos pelleily ei lopu!

Mikä Läppä kirjoitti 23. Octoberta 2017

Hujareita. Ei kannata maksaa niiden “sakkoja”. sakkoottaa hän ne ei saa. Eli ne laittaa laskuja. Ei saa vissiin rahaa muualta..

yrittäjä kirjoitti 19. Decemberta 2017

Ala-arvoinen tapa hankkia elantonsa. En ikinä kehtaisi myöntää työnantajakseni Parkkipate/KTC Finland Oy:tä.

leila kirjoitti 31. Decemberta 2017

JOO TÄMÄ SAMAINEN HUIJARIFIRMA KCT PERINTÄFIRMA LAITTOI PERÄTTÖMÄN LASKUN 133 EUROA JOSTAIN AIKOINAAN TILAAMASTA GLUCOMANNAN PLUS NÄYTETUOTTEESTA JOKA MAKSOI SILLOIN 7,90E.JA MAKSOIN SEN ENNEN ERÄPÄIVÄÄ,NYT TULI SAMASTA TUOTTEESTA 133 EURON LASKU.,EN TIETENKÄÄN MAKSA.

Jal kirjoitti 09. Marchta 2018

Ennen joulua tämän KTC-läjän toimitusjohtaja Reijo Tapani J sai varoituksen perusteettomista perintäkuluista AVI:lle tekemäni valituksen perusteella. Rassukka uskalsi jopa tulla esille omalla nimellään lakimiestensä tekemässä vastineessa, joka osoittaa mielestäni todellista “front line” johtajuutta, eikä mitään alaistensa takana piileskelevää “chikeniä”…

Vilpillä sisään kirjoitti 06. Januaryta 2020

Minulle tuli maksumuistutus. En maksanut sitä heti, koska:
- lähettäjä oli tuntematon
- lähettäjän toimeksiantaja oli tuntematon (toinen perintäyritys)
- maksumuistutuksessa ei mainittu että mitä tuotetta tai palvelua saatava koskee
- maksumuistutus oli lähetetty vanhaan osoitteeseen.

Maksoin tuon laskun. Sitten KTC ilmoitti että vielä 82 euroa pitäisi maksaa. Sen jälkeen olivat lähettäneet väärään osoitteeseen vielä kaksi kirjettä. Heidän mielestään on ihan ok, että heidän lähettämänsä kirje muistuttaa olemukseltaan huijauskirjettä. Lain mukaan heidän ei muka tarvitse kertoa mitä erä koskee (Kuluttaja-asiamiehen linjaus poikkeaa tästä). Perintäkulujen suuruudessa ei tullut joustoa vaan uhkasivat käräjäoikeudella.

Turhautunut ja raivostunut. Tympäänytyt. kirjoitti 14. Januaryta 2020

Suomen Luontaistuote Oy myi minulle puhelimitse aloituserän erästä luontaistuotetta. Erityisesti (aiemmasta huonosta kokemuksesta johtuen) kysyin ja varmistin, ettei tilausta täydy erikseen irtisanoa tiedettyäni, että alkuerän jälkeen en halunnut enempää. Tämän jälkeen tuli kuitenkin uusi ja vielä uusi paketti, vaikka olin jo ilmoittanut, etten halua niitä enää ja sain sen ekplisiittisesti noteeratuksi sähköpostitse. Tämänkin jälkeen minulle tuli vielä uusi paketti ja lasku perään. Tilauksen jälkeiset, väkisin lähetetyt erät palautin avaamattomina enkä maksanut -nyt KTC Oy:n välittämiä uusia maksuja (kylläkin alkuperäisen tilauksen). Oli niin outo kuvio, että tutkin toimijoita pidemmälle. Rekisteristä kävikin ilmi, että Suomen luontaistuote on KTC Oy puhenmyyntiyrityksen aputoimini. Tiesin tilauspuheluni nauhoitetun ja pyysin puhelun kopioitavaksi/kuultavaksi. Äkkiähän siitä kuulisi, mitä tilattu. Ilmoitin Suomen luontaistuotteeseen, ettei saatava ole riidaton sisällöltään eikä määrältään. ilmoitin tämän myös KTC:lle, joka jatkoi perimisiään. Luontaistuote oy vastasi viimeiseen nauhanpyyntökirjeeseeni, ettei se tietoturvasyistä saa luovuttaa rekisteritietoja kuin viramaisille. Tämä on väärä tulkinta. Tietoturvalain ja sitä koskevan Eu-asetuksen mukaan tieto tulee aina antaa osapuolelle itselleen. Vasta kun päästään riitaan ja viranomaistutkintaan, saa tietoa myös tutkiva alan viranomainen. Tänään lomalta saavuttuani löysin kirjeen -nyt Uuva Oy:ltä. Tämäkin KTC:n kumppani tai KTC on Uuvan edeltäjä.
Kyseessä kartelli, jota kannattaa varoa. Jolleivät tutustu tarkemmin uuteen tietosuojalainsäädäntöön ja anna niiden edellyttämisdä määräajoissa vastauksia, täytyynee oikeasti kiertää kuluttajaviranomaisten kautta. Summa sinänsä ei ole suuren suuri. Epärehellisen toiminnan vaan ei soisi saada jatkuvan niin, että tulee aina uusia ja uusia huijauksia ja uhreja. Pehmeältä kuullostava Luontaistuote on vain koukku. Eri keskustelupalstoilta ilmeni, että muillakin huonoja kokemuksia!

LOPPUUNKIUSATTU!!! kirjoitti 10. Aprilta 2020

Verottajan pitkäkäksi vetämän session vuoksi (verott. sotkujen selvittely!) sain APV.ltä pys virh maks josta reklamoin verottajan todisuksen kera. Vast kirjees kyselivat aut rek ja paikkaa, ilmoitin ne kirjeitse ja kysyin miksi kyselette jo tiedossanne olevia asiota.
Viim lasku kolmesta oli 90,55e jonka maksoin viiveella satasella ja koroksi viiveelle tuli n. 18%. Seuraava kirje tuli käräjäoikeudesta, (siis ennen kuin maksoin) haaste oli viritetty vastauskirjeeni kirjottamisen päivamäärällä! Siinä n. 1400e per kulut, mutta ”armosta” selviäisinkin 800 egulla kun kiltisti maksaisin!
Minut ajettiin nurkkaan: ellen vastaa olen maksaja, jos vastaan asia mahdoll riitautuu ja mene oikeuteen!
Vastasin etten halua riitaa vaan avontadialogia apv.n kanssa. Se ei toteutunut ja nyt on käräjäoik kansliapäätoksellä annettu tuomio jonka mukaan olen vielä velkaa APV.n agentille KTC.lle yli 1400egua! PERINTÄKULUJA PARIN KIRJEEN LÄHETTÄMISESTÄ! Jos valitan hoviin kuluihin voi helposti tulla nolla lisää! Olen sydänpotilas ja tämä yli vuoden prosessi on syönyt terveyttani, jouduin taas n kksi sit uuteen sydäntoimenpiteeseen. Lähetin oikeuteen myös lääk todistuksen, mut ei noteerattu mitenkään. OLEMMEKO OIKESVALTIOSSA!!!???

Matti kirjoitti 04. Mayta 2020

Viitaten aiemman kommentoijan huoleen, voin vahvistaa, että emme elä oikeusvaltiossa, kun täällä saa KTC Finlandin (nyk. Uuva) kaltainen saasta siihen kytkeytyvine yhtä saastaisine parkkifirmoineen toimia. Sellaisia vastaan tulee taistella kaikin lain suomin keinoin ja pitää samalla pää kylmänä niiden taitavaa valehtelua ja uhkailua vastaan. Ainakin seuraavat tahot, joiden puoleen voi tilanteesta riippuen kääntyä, tulevat mieleen: kuluttajaneuvonta, aluehallintovirasto, poliisi, käräjäoikeus, tietosuojaviranomaiset. Asiallista tietoa löytyy mm. Kilpailu- ja kuluttajaviraston ja Aluehallintoviraston sivuilta sekä suoranaisen lakitekstin osalta tietysti Finlexistä. Blogeissa ja keskustelupalstoilla asiaa on ymmärrettävästi runsaasti käsitelty, mutta lähdekritiiikki on hyvä pitää mielessä. Hyvää jatkoa kaikille KTC Finlandin, Parkkipaten ja muiden saastojen uhreille!

Viituuntunut 2 kirjoitti 12. Mayta 2020

Parkkisakko
Huhtikuussa tuli Uuvalta perintälasku/parkkisakko kesältä 2018.
Auto oli lainassa työntekijällä mikä ei ole enää palveluksessamme eikä alkuperäistä ”sakkolappua” ole ikinä tullut. Koska halusimme välttää lisäkuluja maksoimme laskun 22.4.2020 kun se meille saapui 21.4.2020. Maksumuistutus lisäkuluineen päivätty 21.4 saapui meille 5.5.
Soitettiin ko. yrityksen asiakaspalveluun selvitäksemme tämän. Saimme vastaukseksi että asia on näin ollen ok kun kerran lasku on maksettu.
11.5 saapui kuitenkin taas ”osasuoristus” kirje päivätty 30.4. Taas soitto asiakaspalveluun joka tällä kertaa väitti että ei ole valtuuksia eikä firmassa ole sellaista henkilöä joka voisi näin yksinkertaisesti hoitaa asia loppuun. Muistutuslaskut pitää maksaa. Parkkisakko oli 30€ josta maksoimme kuluineen 78€. Nyt perivät vielä 60€ lisää!
Miten tällainen firma voi olla enää toiminnassa!?
Tämä ei jää tähän! Seuraavaksi otamme yhteyttä viranomaisiin ja hoidamme asian virkavallan kautta.

hanski 47 kirjoitti 14. Mayta 2020

tämä KTC Finnland nykyään on uuva oy. taitaa olla tallinnan rikollisten jatko suomessa. yritää periä minulta parkkisakkoa väärillä rekisterinumeroilla oleella autolla talinnan satamassa. rekari on minun autosta auto on jokin mersu ja mulla fordi. enkä ole edes tallinnassa käynyt autolla koskaan

Tapsa kirjoitti 05. Juneta 2020

Viime kesänä saamani parkkisakko oli aiheuttanut perintäkuluja joista en tiennyt mitään, jos sieltä oli jotain laskuja tullut en ollut niitä huomannut tai noteerannut enkä tiennyt olevani velkaa kenellekään. Nyt ne laittoivat varoittamatta ”laskun” oikeuteen ja olenkin yhtäkkiä velkaa alkuperäisen parin kympin ”velan” lisäksi oikeudenkäyntikuluja 115€

Herkku Kuusimäki kirjoitti 27. Augustta 2020

Ei todellakaan hyviä kokemuksia. Maksoin parkkipatelta aiheettomasti saadun maksun ajallaan ja yhtiö lähetti siitä perintäkirjeen. Valitus tehty aville. Jos joku kaipaa Uuvan tai saman firman Parkkipaten osoitetta, niin se on Pukinmäenaukio 4 B, Helsinki.

Ärsyttävää kirjoitti 17. Septemberta 2020

Jos on tullut perintälaskuja Uuvalta, tietämättä mistä on kyse (ei voi olla ainakaan parkkisakko), niin mitenköhän kannattaisi toimia?

Kyllästynyt kirjoitti 02. Marchta 2021

Olen tämän uuvan kanssa yritykseni puolesta taistellut vuoden. Aina kun meinaan saada kaikki mahdolliset perintäkulut maksettua he keksivät uusia. Nytkin alkuperäisen laskun summa oli 510€ Ja maksoin heille 515€, siitä huolimatta minulla on nyt tästä laskusta auki heille 100€, koska olin maksanut heidän mielestään väärällä viittelllä joten maksusta ei voitu käyttää kuin 495€ Tähän laskuun niin että se jätti auki sopivasta 14,60€ muistutuskuluja joka nyt on kasvanut 100€. Eli vaikka maksoin alunperin enemmän kuin he pyysivät niin siitä huolimatta olen nyt velkaa vielä 100€. Hankalasti selitetty asia mutta tätä he ovat tehneet koko vuoden. Olen maksanut noin 1500€ perintäkuluja heille tässä vuoden aikana. Todella rehellinen ja luotettava firma on joo, voi sitä reppanaa joka tuon firman kans joutuu tekemisiin. Itsehän jouduin väkisin kun perivät vuoraa toisen yrityksen puolesta meiltä. No taistelu jatkuu. Ehkä joku päivä vielä oikeus koittaa ja noista huijareista (uuva, aimopark) päästään eroon. Etovaa touhua on.

MH kirjoitti 03. Marchta 2021

100-prosenttinen rikollinen tämä Uuva/KTC. Perii kerta kerran perään olemattomia saatavia ja pelottelee uhreja valheillaan. Tunnettu roisto. Valtionyhtiö VR on yhteistyössä tämän roiston kanssa, joten ei tarvitse enää junalla matkustella.

Epäasiallinen perintätoimi kuriin kirjoitti 27. Marchta 2021

Kannattaa liittyä FB:ssä Velallisten tukiryhmä VTR:ään, sieltä löytyy Alektumin-kaataja ja aseita laitonta ja epäasiallista perintää vastaan.

Huolestunut kirjoitti 04. Augustta 2022

Tarkistin luottotiedoistani, että tämä Uuva Oy on käynyt tarkistamassa tietojani useaan otteeseen tämän vuoden puolella… En ole kuitenkaan tilaillut mitään luotolla moneen vuoteen… Pitäisiköhän olla huolissaan?

Ak Autio kirjoitti 17. Septemberta 2023

Sergel Oy:n toiminta on syvältä ! Maksoin Telia Oy:n laskut ajallaan . Tämä Sergel , jonka omistaa Telia , pääkonttori Tukholmassa. Laittoi minulle haastemiehen kautta laskun . Laskulle ei löydy selitystä ? Yritin 3 kertaa saada telian kautta selitystä perinnässä olevalle laskulle. Telialta aina selitys: sinun laskut on telian osalta maksettu . Telialla sanouduttiin irti Sergel perintäyhtiön toimista ja anettiin ymmärtää , että heillä ei ole mitään tekemistä ko.perintäyhtiön kanssa ? Sergel Oy:n puhelin yhteyksiin ei saa yhteyttä. Lähetin aikaisemmin sp:lla tiedustelut oudosta laskusta ym.tekstiä > Ei vastausta. Nyt tilanne on eskaloitunut > menetin luottotietoni . Yritän vielä taistella . Ikävä kyllä nämä yhtiöt menee ohitus kaistaa käräjän oikeudessa . Otan osaa teidän mudenkin kärsimyksiin !?

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston KTC Finland esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.