Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Colecta Perintä

Colecta Perinnälle annetut toimeksiannot ovat oikeudellista perintää lukuun ottamatta toimeksiantajalle ilmaisia.

Yritys kertoo mahdollisuuksiensa mukaan ottavan yhteyttä velalliseen myös puhelimitse maksuaikataulun sopimiseksi.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 76 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Colecta Perinnästä.

Mikko K. kirjoitti 25. maaliskuuta 2019

Asiallinen perintäfirma, tekee minkä lupaa. Jonku karkeesti kymmenisen laskuu lähettäny tonne (50e-450e) ja kaikki on kotiutunu ilman että ite oon joutunu maksaan euron euroo.

j kirjoitti 17. lokakuuta 2019

en ollut tyytyväinen ,asiakkaalta ei saatu rahoja väitti että on reklamoituja ,lisäksi jouduin vielä maksaa itse colecta kulut. monia satoja euroja

kaivuri kirjoitti 22. helmikuuta 2021

Sai onnistuneesti perittyä ne pari laskua mitä lähetin. mitään en joutunu maksaan.

raahesta kirjoitti 22. huhtikuuta 2021

puolivuotta aika lailla käyttänyt yksinomaan tätä perintään. ei mitään moitittavaa.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Colecta Perintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2021
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.