Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

AOC Saatavaperintä

AOC Saatavaperintä toimii Varkaudesta ja Valkeakoskelta käsin. Varkaudessa (Keski-Savossa) asiakaspalvelun puhelinnumero on 040 591 5924 ja Valkeakosken (Pirkanmaan) 050 377 0088.

Yritys on erikoistunut omien kustannuskantokyvyltään pienten saatavien perintään ja se perii kaikenlaisia saatavia koko Suomen alueella. Ulkomaille kohdistuvissa toimeksiannoissa käytetään yhteistyökumppaneita.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on AOC Saatavaperinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston AOC Saatavaperintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.