Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Perintätoimisto Team Capital

Helsingistä käsin toimivan Perintätoimisto Team Capital Oy:n asiakaspalvelu on tavoitettavissa ma–pe kello 8–16. Perintätoimisto aloitti toimintansa vuonna 2010. Se palvelee toimeksiantajien saatavien perinnän, raportoinnin ja laskutuksen saralla noudattaen hyvää perintätapaa ja lainsäädäntöä.

Tällä hetkellä yritys keskittyy ainoastaan oman konsernin sisäisten saatavien laskutukseen ja perintään.

Nettisivut osoitteessa www.teamcapital.fi eivät toimi. Sama juttu puhelinnumeron 010 271 0150 kanssa. Testattu 19.9.2017.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Perintätoimisto Team Capitalista.

Tunnollinen asiakas kirjoitti 15. Julyta 2015

Kyseiseen yritykseen ei saa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostiviestit palautuvat lähettäjälle. Eli kyseiseen yritykseen ei ole saanut yhteyttä moneen kuukauteen.

clu1952 kirjoitti 04. Augustta 2015

Puhelinnumero ei vastaa vieläkään

Pete kirjoitti 04. Augustta 2015

Todella, todella omituinen tapaus. Ottakaa ihmiset yhteyttä Kuluttajaviranomaiseen ja kysykää miten kannattaa menetellä jos “velkojaan” ei saa yhteyttä. Täältä yhteystiedot:

http://www.kkv.fi/

Didlii kirjoitti 16. Augustta 2017

Numerokaan ei edelleenkään toimi. 16.8.2017

Pete kirjoitti 16. Augustta 2017

Kiitos ilmoituksesta, Didlii.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Perintätoimisto Team Capital esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.