Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Suomen Properintä

  • Virallinen nimi: Suomen Properintä Oy
  • Puhelinnumero: 044 021 2332
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@properinta.fi
  • Nettisivut: properintä.fi
  • Osoite: Savilahdenkatu 10 A, 50100 Mikkeli (Etelä-Savo)
  • Palvelut: Maksuhuomautuspalvelu, luottotietopalvelu, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä, kirjeperintä, puhelinperintä, trattaperintä
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/suomen-properinta
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/68
  • Tiedot tarkistettu: 1705 päivää sitten

ProPerinnän palveluihin lukeutuu vapaaehtoinen kirje- ja puhelinperintä, trattaperintä, oikeudellinen perintä sekä konkurssiuhkainen perintä. Toimeksiannon voi tehdä esimerkiksi täyttämällä ja lähettämällä ProPerinnän nettisivuilla sijaitsevan lomakkeen, tai sähköpostitse tai faksaamalla tarvittavat tiedot. Faksinumero on 015 225 088.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa ma–pe kello 9–16.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 76 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Suomen Properinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Suomen Properintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2021
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.