Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

PRA Suomi Oy

Yksi maailman suurimmista perintäalan toimijoista, PRA Suomi Oyj, jolla on toimipiste Helsingissä. Yrityksen nettisivuilta voi ottaa maksusuunnitelman käyttöön. Sen avulla voi hahmottaa velkojen määrän, eri maksuvaihtoehdoilla saatavan säästön ja tekemään varsinaisen maksusopimuksen PRA Groupin kanssa.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on PRA Suomesta.

vitun siat kirjoitti 05. Marchta 2016

vitun huijjari rosvot,olemattomilla veloilla yritätte rahastaa.Saatanan paskat.

ex-velallinen kirjoitti 06. Mayta 2019

Huojarifirma. Olen velkajärjestelyssä ollut 3 vuotta ja velkajärjestely päättynyt. En ole enää velkaa kenellekkään. Nyt tuli kirje, jossa kyselevät minun tulotietoja ja myös ASUNTOtukia ja muita etuuksia. Älkää vaan vastatko heidän epävirallisiin kirjeesiin.

Esko kirjoitti 13. Mayta 2019

Samoin minulle tuli kyselvät ssmoin kun edellinen kirkoittjs kirjoitti.kysyn dulta ethän lähettänyt

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston PRA Suomi Oy esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.