Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Intrum Justitia

  • Virallinen nimi: Intrum
  • Puhelinnumero: 09 229 111
  • Sähköpostiosoite: info.finland@intrum.com
  • Nettisivut: intrum.com/fi/
  • Osoite: Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki (Uusimaa)
  • Palvelut: Luotonhallinta, maksuvalvonta, rahoitus, perintä, asiakasvalinta, perintäpalvelu, ostolasku, autohuutokauppa, kansainvälinen perintä, saldoluotto, maksumuistutus, saatavien osto
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/intrum-justitia
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/42
  • Tiedot tarkistettu: 2372 päivää sitten

Huomioitavaa: Intrum Justitia ja Lindorff yhdistyivät lokakuussa 2017. Yhdistymisen jälkeen yhtiön nimeksi valittiin Intrum.

Intrum Justitian asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 229 111 ja myynnin 09 2291 1600.

Osoitteenmuutoksista voi ilmoittaa sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen osoitemuutokset@intrum.com.

Yrityksellä on Suomessa toimistoja useilla eri paikkakunnilla; Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa.

Esittelysivun karttakuva viittaa pääkonttoriin Helsingissä, osoitteessa Hitsaajankatu 20.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , , , , , .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Intrum Justitiasta.

Tiedustelija kirjoitti 03. Decemberta 2013

Paljonko maksaa laskun laittaminen perintään?

Oululainen kirjoitti 29. Decemberta 2013

Perivät yritykseltäni Terveystalon työterveyshuoltolaskua, vaikka olin reklamoinut toimeksiantajalle, ja reklamaatio todettiin aiheelliseksi ja suurin osa laskusta hyvitettiin.

Jäljelle jääneestä osuudesta (30€) sain ensimmäisen kirjanpitokelpoisen laskun käsiini 2kk ensimmäisestä Inrumin kirjeestä, ja maksoin saman tien. Toimeksiantajaakin jo hävetti ja pahoitteli aiheutunutta vaivaa saatuaan suoritukseni. Vielä edellisenä päivänä Intrumi kirjoitti “suosittelemme maksamaan laskun meille saamaanne viitenumeroa käyttäen” ja 2,5 -kertaisine perintäkuluineen, tietenkin. Saatavan oikeellisuus ei heitä kiinnostanut pätkääkään.

Jos tarkoituksenne on saada rahat asiakkaan loppulaskusta, Intrum toimii, mutta jos aiotte säilyttää asiakkaan pitkäaikaisesti, tämä toimisto vaarantaa asiakassuhteen. Minä vaihdan työterveyshuoltoni vaikka Viroon jos saan Intrumilta vielä yhdenkin ihmeceissin tapeltavakseni.

Intrumkumoon kirjoitti 06. Marchta 2016

Joo, tuttua hommaa… Mun puhelinlaskun kanssa jouduin myös tappeleen – ku maksoin vahingossa liikaa heille, palautus oli työn ja tuskan takana… Eivät vaan olevinaan muka nähneet liikasuoritusta järjestelmässään…

lapista kirjoitti 27. Novemberta 2016

Velallisen päänsilittelytoimisto tämä pikemmin on. Tapaus on sellainen jossa asiakas (tmi yrittäjä) olikin oikiasti sippi, eikä reagoinut mitenkään intrumin laskuihin. Trattakirjeen lähettämisen jälkeen perintä meinasi pysähtyä kun heidän helvetin hienojen atk ohjelmien tekemät laskelmat asiakkaan maksukyvystä antoivat peräti 6/100 pisteestä mistä johtuen protestointikin meinattiin venyttää parin kk päähän, monen soiton jälkeen saivat sen kuiten tehtyä 3 viikon perästä tratan päiväyksestä. Mutta mitään kysymättä protesti merkittiin ei-julkisena, kuulemma heidän toimintatapansa eikä julkiseksi muuttamisella muka olisi mitään hyötyä. Samojen täysin turhien maksukykylaskelmien mukaan saatava olisi kannattanut jättää roikkumaan jälkiperintään käräjille laiton sijasta, oikeudellisiin toimiin alkaminen meni tyyliin “oletko nyt aivan varma tästä, tässä kuluennakkolasku 200 eur haasteen teemme joskus” Näihin aikoihin tapahtui sitten se että asiakas teki aiheettoman reklamoinnin intrumille, josssain laskussa olisi muka liikaa tunteja. Eli noin 2,5kk laskun eräpäivästä. Reklamointi on tehty puhelimitse eikä siitä tullut minulle mitään tietoa 2 viikkoon kun sattumalta joku heidän myyntimies soitti ja kauppas palvelua jonka asiakas jo olen. No, annoin vähän palautetta että toiminta on ollu käsittämätöntä vatulointia jne. Jätti kuiten soittopyynnön toiselle perintäneuvottelijalle kun “henkilökohtainen” oli lomalla. Vasta tämän soittaessa selvisi asian tilanne. Oli melkoinen ihme että tällä neuvottelijalla oli oikea asia heti kerralla edessä, toisinkuin “henkilökohtaiselle” soittaessa pitäsi asianumerokin olla muistissa, ja y-tunnuksella pitää esittäytyä. Eräs ylilyönti oli kerran kun sanoi “teillä näyttäisi viime vuonna olleen kertaperintäsopimus mutta ei tänä vuonna mitään—” minuutin odottelun jälkeen “eiku joo on täällä sopimus “
Näköjään aiheeton nillitys laskusta oikeuttaa poistamaan protestin kokonaan asiakastiedosta. Tästä saavat huomenna kuulla.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Intrum Justitia esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.