Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Perintätoimisto Pappila Penkkala Group

Turussa, Tampereella, Espoossa ja Tallinnassa toimiva Pappila Penkkala Group on tarjonnut perintäpalveluita vuodesta 1993 lähtien. Esittelysivun karttakuva viittaa Turun toimiston sijaintiin. PPP hoitaa maksuhuomautusten lähettämisen, kansainvälisen perinnän, luottotietoselvitykset ja vuokrien perinnän.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , , .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Perintätoimisto Pappila Penkkalasta.

Kuppi täynnä kirjoitti 20. Aprilta 2018

Myyjät ei edes viitsi vastata puheluihin!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Perintätoimisto Pappila Penkkala Group esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.