Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Liikelahjoja voi tilata jokaiseen tilanteeseen

Liikelahja on yrityksen antama lahja, jonka voi antaa yrityksen eri sidosryhmille. Ne ovat suosittuja ja tehokkaita tapoja muistaa ja kiittää esimerkiksi asiakkaita ja työntekijöitä. Samalla yritys saa niiden käytöstä loistavaa näkyvyyttä. Tämä artikkeli on sponsoroitu. 

Liikelahjojen tarjonta on monipuolistunut ja nykyään tarjolla on lukuisia eri tuotteita. Monet liikelahjat tuotetaan painatuksella, eli tuotteeseen liitetään yrityksen tai mainostajan logo tai jokin muu haluttu kuva tai teksti. Painatuksella halutaan kommunikoida ja markkinoida yritystä tiettyjen sidosryhmien keskuudessa. Se lisää tunnettuutta ja haluttua mielikuvaa yrityksestä. 

Laaja valikoima tuotteita

Liikelahjoja voi tilata nykyisin moneen makuun ja tarpeeseen. Niissä voi olla yleensä jokin hyöty ja monet yritykset tilaavatkin mielellään esimerkiksi kyniä tai kahvimukeja painatuksella. Ne ovat pieniä ja kevyitä ja usein helposti mukana päivittäisessä elämässä. Ne voivat toimia tehokkaana tapana lisätä yrityksen näkyvyyttä ja sitouttaa esimerkiksi työntekijöitä yrityksen profiiliin ja imagoon. 

Liikelahjoja tarjotaan verkossa runsaasti ja yksi alan toimija on Axon Profile. Se on toiminut mainos- ja yrityslahjojen parissa jo vuodesta 2006. Sen verkkokauppa on kehittänyt liikelahjojen valikoimaansa ja nykyään sieltä löytyy monipuolisesti esimerkiksi kangaskasseja, vesipulloja ja sateenvarjoja. Nämä kaikki toimivat loistavina asusteina ja tarvikkeina kesän tapahtumissa. 

Verkkokaupassa työskentelee päteviä yhteyshenkilöitä, jotka ovat valmiina auttamaan tilauksien kanssa. Axon Profil tarjoaa monipuolisen valikoimansa lisäksi ilmaisia näytteitä ja nopean toimituksen. Mikä parasta, toimitus on ilmainen. 

Kynät ja makeiset suosittuja liikelahjoja

Mainoskynät ovat suosittu tapa lisätä tietoisuutta esimerkiksi yritysten työntekijöiden kesken. Axon Profil tarjoaa erittäin suuren valikoiman erilaisia kyniä. Ne vaihtelevat muovikynistä lyijytäytekyniin ja mukaan mahtuu myös tavallisia lyijykyniä ja yleellisempiä kirjoitusvälineitä. Monet yritykset aloittavat liikelahjojen taipaleensa nimenomaan mainoskynillä.

Mainontaan tarkoitetut makeiset ovat toinen suosittu tuotekategoria Axon Profilen liikelahjoissa. Verkkokaupasta voi tilata herkullisia karkkeja, tikkareita ja suklaakonvehteja, joilla voi ilahduttaa yrityksen asiakkaita tai työntekijöitä. 

Niitä käytetään tyypillisesti esimerkiksi messuilla, joissa yritykset jakavat erilaisia näytteitä tuotteistaan ja toiminnastaan. Karkit toimivat loistavana lisänä mukavan mielikuvan saamiseksi. 

Messuille voi tilata myös esimerkiksi ilmapalloja, jotka koristavat messuständiä. Niitä voi jakaa karkkien lisäksi messuvieraille ja ne ovat todennäköisesti erityisesti lasten mieleen. Ilmapalloilla saa tarvittaessa juhlavamman tunnelman ja niiden toimitusaika on tyypillisesti verrattain lyhyt. 

Helppokäyttöinen ja asiantunteva verkkokauppa

Axon Profilelle on yli vuosikymmenen kokemus liikelahjoista ja sen toiminta on levinnyt ympäri Eurooppaa. Verkkokauppa on rakennettu helpoksi, jotta asiakas löytää haluamansa tuotteet ongelmitta. Sieltä löytää tuotteita, jotka sopivat eri tarkoituksiin vuoden ympäri ja tuotteita, jotka on suunnattu tiettyyn sesonkiin. 

Esimerkiksi brodeeratut pipot sopivat hyvin talvikauteen, jolloin tarve lämpimistä vaatteista kasvaa. Ne voivat toimia loistavana joululahjana yrityksen asiakkaille ja työntekijöille. Kesän auringolta suojaa puolestaan hauskat lippalakit. Molemmat tuotteet tulevat usein brodeerauksella, mutta valikoimista löytyy myös niitä, joihin voi painattaa yrityksen logon. 

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta..

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä perintätoimistosta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Liikelahjoja voi tilata jokaiseen tilanteeseen esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2023
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.