Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Perintätoimisto Flexcash

Perintätoimisto FC Perintä Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden järjestää maksumuistutuksen, perinnän, oikeudellisen perinnän ja jälkiperinnän. Lisäksi palveluihin sisältyy laskutuksen ja reskontran hoitaminen.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 4241 7007 (arkisin kello 8–16) ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@flexcash.fi

Postiosoite on: PL 119, 00121 Helsinki.

Maksusuunnitelma

Velallinen voi halutessaan ehdottaa Flexcashin nettisivuilla sijaitsevalla lomakkeella maksusuunnitelmaa. Sitä varten tarvitaan asiakasnumero, nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja ehdotus siitä minkä kokoinen summa maksetaan kuukaudessa, kuten myös ensimmäisen maksupäivän päivämäärä.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Perintätoimisto Flexcashista.

en maksa kirjoitti 23. Marchta 2014

Huijausta koko firma

Pete kirjoitti 14. Aprilta 2014

Viitsitkö valottaa millä tavalla, hinnaston puolesta vai tehokkuuden?

Kokemusta on kirjoitti 16. Decemberta 2014

joo, elikkä firma pimittää tosi paljon perittäviä kuluja ja lähettää laskuja senkin jälkeen kun ne ulosotosta on tulleet maksetuksi, asiakaspalvelussa olevinaan jonoa. perittäviä ei voi olevinaan yhdistää, varmaan johtuu amatöörimäisistä työntekijöistä, hirveät kulut verrattuna muihin perintätoimistoihin. pisimmät laskut tulleet 2 vuoden päästä siitä kun flexcash ne on saanut. en suosittele maksamaan mitään mikä epäilyttää… lakimiehen kautta vaan koko roska firma kumoon

viimeinkin kirjoitti 16. Decemberta 2014

Hienoa että täällä on muitakin huonoja kokemuksia omaavia.
Samanlainen tyyli tullut tänne suuntaan, ensimmäinen lasku vuonna 2012 ja sitten ensimmäinen huomautuslasku vuonna 2014.
Perittävien toimeksiantajia ei edes ole olemassa tai ovat yksityisiä parkkisakottajia ( ei edes ole ulosottokelpoisia).

Keräävät rahaa huijaamalla ihmisiä. kkv:lle tietoa vaan jokanurkasta saadaan pois suomesta tämä ulkomaalainen firma

Huijaritoimisto Flexcash kirjoitti 21. Februaryta 2015

Flexcash lähettää kaatuneen venäläisen puhelinoperaattorin Cubion laskuja ilman oikeaa vastaanottajan nimeä entisille Cubion asiakkaille. Perintäkulut on neljä kymppiä ja uhataan perinnän jatkotoimilla. Mitään maksumuistutusta ei ole tullut ja laskut lähetetetään muille kuin laskujen alkuperäisille asiakkaalle. Ilmeiseti jotkut epähuomiossa maksavat laskuja ja siksi tällainen toiminta kannattaa.Törkeää huijasta tämän firman toiminta. Kannattaa ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen jos saa tältä perintätoimistolta kirjeitä ja jos vastaanottajan nimin on väärin, niin älä avaa kirjettä. Netistä löytyy runsaasti esimerkkejä tämän toimiston viime vuosien puuhastelusta. Omistaja on vaihtanut firman nimeä, mutta sama meno yhä jatkuu.

kokemus-73 kirjoitti 25. Februaryta 2015

Kaikki laskut vain kuluttajavirastoon ja lääninhallitukseen. Skannaa heti!
Kyllä joku tolkku pitää perimiskuluissa, yms olla!

Durden kirjoitti 11. Marchta 2015

Kuinka helvetissä tälläset perintähuijarifirmat voi toimia,muka oikeusvaltiossa???

Hujattu kirjoitti 24. Marchta 2015

Virolaiset hujarit firman takana, siellä 3 tai 4 ihmistä töissä. Tehkää rikosilmoitus hujauksesta.

viirukissa kirjoitti 07. Septemberta 2015

Minulla opn myös huonot kokemukset ! pikavippini on ollut siellä 6 vuotta ja kerännyt korkoja ! kaikki muut senaikaiset velkani on peritty vuosia sitten miksi flexcash on pimittänyt velkaani siellä eikä laittanut sitä voudille ? se olisi jo maksettu.

Nikke kirjoitti 24. Februaryta 2016

Itsellä ei ollut mitään ongelmia toimeksiantoni kanssa, suhteellisen nopeasti sain suurimmasta osasta vanhoista laskuista joita ei ole asikkaat maksaneet rahat itselle.

Huijatuksi tullut kirjoitti 01. Marchta 2016

En ole koskaan ottanut yhtäkään pikavippiä. Silti sain Rahahana nimisen firman vaatiman laskun, alkupääoma 100e muka otettu 11.01.2012 ja nyt peritään 346,99 euroa. Lisäksi kirjeessä teksti, että vievät paikalliseen raastuvan oikeuteen.
- Laina jota ei ole koskaan otettu, mulla on vain yksi pankkitili, ja mitään maksua sinne ei kukaan ole laittanut, edes vahingossa.

toinen kissa kirjoitti 07. Aprilta 2016

flexcash lähetti minulle maksuvaatimuksen joka on otettu 2009v kuinka näin vanha lasku ei ole mennyt ulosottoon outoa

Lisbetti kirjoitti 19. Aprilta 2016

sama juttu mulle kans lasku joka on vuodelta 2012 alkupääoma 100e nyt yli 300e. Kukaan ei vastaa puhelimeen, kun firmaan soittaa

Ottaa päähä kirjoitti 31. Mayta 2016

Ihan sama homma nyt alkanut tulemaan laskuja 2012 vuodelta ja kukaan ei vastaa puhelimeen eikä sähköpostiin.. yhen laskun tyhmänä menin niille jo maksamaan..

Vittuv kirjoitti 07. Juneta 2016

Huijausta on.itsekkin ulosoton kautta maksanut jo.mutta ladkuja tulee vieläkin.meinasin jättää maksamatta kokonaan.laittavatko ulosottoon jos jättää nämä maksamatta?koska huijaustahan tämä on..

Ammattimainen perintä kirjoitti 08. Februaryta 2017

Toinen kissa: Saatava vanhenee kolmessa vuodessa. Vanhentumisajan kuluminen katkeaa kun saatavasta muistutetaan. Velkojan päätettävissä on onko saatavaa järkevää lähteä perimään oikeudellisesti.
Faktahan on se että lasku on aiheellinen mikäli olet vastaanottanut jonkun tuotteen tai käyttänyt palvelua. Miksi jättää maksamatta alunperikään? Erääntyneeseen laskuun tulee viivästyskorot ja kulut sen mukaisesti kuka sitä perii. Ehkäpä kannattaa syyttää peilistä katsojaa.

HP kirjoitti 01. Marchta 2017

Kyseinen yritys perii vanhentuneita laskuja, sekä muutenkin kyseenalaisia saatavia. Perintälupaa ei ole ollut voimassa sitten tammikuun 2017, joten jos saat kyseiseltä firmalta laskun ota yhteyttä Aluehallintovirastoon. Eivät voi siis laittaa mitään ulosottoon niin kauan kun perintälupa ei ole voimassa, ja kun ihmiset vaan vaivautuvat valittamaan näistä laittomuuksista ei lupaa jatkossakaan heru.

OP kirjoitti 14. Marchta 2017

Lähes seitsemän vuoden takaisia pikavippejä perivät, esim. 60 euron vipistä perintäkuluja 190 euroa ! Alkuperäistä pikavippifirmaa ei liene enää olemassakaan ja jos tuo perintäluvan voimassaolo on päättynyt tammikuussa 2017, ei tietenkään pidä maksella mitään. Täytyypä pistää tietoa viranomaiselle.

I_Pay_Not kirjoitti 01. Mayta 2017

(Tämä asiaton kommentti on poistettu ylläpitäjän toimesta.)

puucee kirjoitti 19. Julyta 2017

Jumalauta 2010 vuoden lasku ulosottoon fc perintä eli tää flexäässs perintä…Ei jumalauta mitä pelimiehiä!

Asiakas kirjoitti 17. Juneta 2018

Yhteysottopyyntö:
Helsingin Oikeusaputoimisto
Etelä-Suomen oikeusaputoimisto- ja edunvalvontapiiri
puh: 029 – 56 60 120 / K. Loven
[email protected]

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Perintätoimisto Flexcash esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.