Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Gothia

Useissa eri Euroopan maissa toimivalla Gothialla on Suomessa kaksi toimistoa: pääkonttori Helsingissä ja toimipiste Turussa. Turun toimipisteessä hoidetaan perintäasioita. Rahoitusyhtiön liikeideana on vähentää asiakkaidensa luottotappioita ja kasvattaa niiden kassavirtaa.

Perintäpalveluista voi tiedustella esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@gothiagroup.com.

Asiakaspalvelu on paikalla ma–pe kello 8–17. Viikonloppuisin suljettu.

Postiosoite: Gothia Oy, PL 722, 20101 Turku

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 76 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Gothiasta.

Pettynyt kirjoitti 11. huhtikuuta 2016

Eivät vastaa sähköposteihin. Huijaavat myös röyhkeästi. Teen rikosilmoituksen yrityksestä juuri.

Toinen pettynyt kirjoitti 05. lokakuuta 2016

Asiakaspalvelu puhelimitse naurettavan huonoa ja ala-arvoista. Eivät ole ilmeisesti lainkaan kiinnostuneita auttamaan ja joustamaan missään.

15e + perintäkulut tai saat maksuhäiriön?! kirjoitti 06. maaliskuuta 2017

Sain juuri perättömän laskun. Muka 15e ostoksesta ja siihen perintäkulut päälle. En ole alkuperäisiä laskuja saanut ja ilmoitusmyyntejäkään en ole tehnyt. Soitin “laskuttavalle” ja mun tietoja ei sieltä löydykään.
Gothia yritti vaan huijata yrittäjää – varokaa.

VOIKO OLLA kirjoitti 31. tammikuuta 2021

2206,26 velasta eli pikavipistä 40% korko eli 853,19 e. Ei ole edes laillista, mutta tuskin uskaltavat haastaa käräjäoikeuteen. Voisivat vipinantajat olla itse syytettynä noin korkeista koroista. Suomessa muka matalat korot ha, ha, haa. Itse en ole ottanut, mutta kaverini on.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Gothia esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2021
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.