Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

OK Perintä

  • Virallinen nimi: OK Perintä Oy
  • Puhelinnumero: 030 10 5620
  • Sähköpostiosoite: okperinta@okperinta.fi
  • Nettisivut: okperinta.fi
  • Osoite: Tiilitehtaankatu 7 A, 65100 Vaasa (Pohjanmaa)
  • Palvelut: Perintäpalvelut, lakimiespalvelut, luottotiedot, jälkiperintä, irtaimen tavaran takaisinottopalvelu, oikeudellinen perintä
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/ok-perinta
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/2
  • Tiedot tarkistettu: 3615 päivää sitten

Perintätoimisto OK Perinnällä on toimisto Vaasassa, Helsingissä, Tampereella ja Turussa, sekä Viron pääkaupungissa Tallinnassa. Alla oleva karttakuva viittaa Vaasan toimistoon osoitteessa Tiilitehtaankatu 7 A. Velallisten asioita hoitavan asiakaspalvelun puhelinnumero on 030 105 620. Numerossa päivystetään ma–to kello 8–19, perjantaisin 8–17 ja lauantaisin 10–16.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , , , .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on OK Perinnästä.

Pete kirjoitti 03. Decemberta 2013

Eikä tämä ole pikavippien perijä?

Oululainen kirjoitti 29. Decemberta 2013

Firmani huollatti auton Toyotan liikkeessä, joka lähetti laskun vanhaan osoitteeseemme, josta kaksi vuotta sitten jo muutimme pois. Meidän moka tietenkin, kun ei tarkistettu laskutustietoja huollossa joka aina ennen toiminut ok. No eipä laskua ikinä saapunut reskontrankäsittelijällemme, joten OK sai perintätoimeksiannon.

OK sitten lähetteli muikkarin, ja Tratankin, yrityksemme ammoiseen osoitteeseen, enkä tiennyt mitään. Lokakuussa yhteistyökumppanini ilmoitti, että Asiakastiedossa yritykseni luottokelpoisuus on romahtanut C:hen (=kakka). Soittoa perään ja selvisi “tratta” jota ei ollut ikään edes toimitettu ytj.fi:ssä näkyvään yrityksemme osoitteeseen! Kahdessa päivässä kyllä sain laskun, maksoin sen ja korjasivat tietoni pois trattalistoilta ilman kuluja.

Hälyttävää asiassa kuitenkin on, että tekevät julkisuusuhkaisen maksuvaatimuksen SOITTAMATTA tai TARKISTAMATTA EDES minne kirjeensä lähettävät! Ei siis millään tavoin oikeaa perintää vaan pelkkää sokeaa postitusta.

S-Pankki irtisanoi kaikki yrityskorttini, että sen verran ammattitaidottomasta perinnästä tuli lisäharmia.

entinen perintätoimistolainen 20 v kirjoitti 13. Januaryta 2015

Miksei OK-Perintä Oy:n laskuissa ole sähköposti osoitetta? Minusta on helpompi asioida sähköpostilla, jolloin saan kaikki keskustelut tallennettua perinnässä olevan laskun taakse.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston OK Perintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.