Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

RealFast-perintä

  • Virallinen nimi: RealFast-perintä t:mi
  • Puhelinnumero: 040 766 7829
  • Sähköpostiosoite: realfast@netikka.fi
  • Nettisivut: netikka.net/realfast/
  • Palvelut: Vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä, kirjeperintä, puhelinperintä, maksusopimuksien teko, raportointi, luottotietojen tarkitus, maksuhäiriöiden tarkastus, haastehakemukset, jälkiperintä
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/realfast-perinta
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/53
  • Tiedot tarkistettu: 2942 päivää sitten

Vaasasta käsin toimivan RealFast-perinnän postiosoite on PL 437, 65101 Vaasa. Vapaaehtoinen perintä on toimeksiantajalle maksuton palvelu. Toimeksiannon voi tehdä tilaamalla esimerkiksi toimeksiantolomakkeita tai lähettää suoraan laskukopion joko postissa, faksilla tai sähköpostilla.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on RealFast-perinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston RealFast-perintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.