Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Requisita

Vuodesta 2012 asti toiminut Requisita auttaa perimään velkasaatavat Pohjoismaissa. Perintäpalveluita ja oheispalveluja tarjotaan yrityksille Suomen lisäksi Ruotsissa.

Requisitan asiakaspalvelu on tavoitettavissa ma–pe kello 10–15 välisenä aikana. Viikonloppuisin suljettu.

Postiosoite on: PL 195, 00121 Helsinki

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Requisitasta.

olenko rikollinen kirjoitti 22. Aprilta 2014

requista uhkailee sähköpostiviesteissä sakko- ja vankeustuomioilla ,jos en pysty maksamaan velkaani. mikä on todella mahdotonta .miksi he eivät toimi kuten muut perintätoimistot ja siirrä asiaa ulosottoon.

Raivostuttaa kirjoitti 17. Julyta 2015

En tiedä mistä repivät haamukuluja 50e laskusta vaativat 700e. Jatkuvasti tulee monta laskua jossa on vanhoja päivämäärejä ja välillä tulee uhkauksia. Otanko yhteyttä kuluttaja asiamieheen vai mitä tässä pitäisi tehdä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Requisita esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.