Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Perintäkarhut

  • Virallinen nimi: Lakiasiaintoimisto Almgren & Sankamo Ky
  • Puhelinnumero: (05) 2234 950
  • Sähköpostiosoite: marjut.krouvi@almgren-sankamo.fi
  • Nettisivut: perintakarhut.fi
  • Osoite: Kirkkokatu 10 A, 48101 Kotka (Kymenlaakso)
  • Palvelut: Riitaisat saatavat, oikeudenkäynnit, saatavien turvaamiset, takavarikot, vahingonkorvaukset, häädöt, ulkomaan perinnät
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/perintakarhut
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/10
  • Tiedot tarkistettu: 3587 päivää sitten

Perintäkarhut toimii Almgren & Sankamon yhteydessä ja sillä on kokemusta perintätoiminnasta yli 20 vuoden ajalta. Esittelysivun karttakuva viittaa Almgren & Sankamon toimistoon Kotkassa osoitteessa Kirkkokatu 10. Sen postiosoite on PL 188, 48101 Kotka. Perintää varten Perintäkarhut tarvitsee kopion perittävästä laskusta. Sen voi toimittaa faksilla (faksinumero on 05 223 4920), sähköpostitse tai postitse. Velkojan ei tarvitse käydä henkilökohtaisesti toimistossa eikä erillistä sopimusta tarvitse tehdä.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Perintäkarhuista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Perintäkarhut esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2023
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.