Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Cash-In

  • Virallinen nimi: Cash-In Consulting Oy
  • Puhelinnumero: 020 770 1501
  • Sähköpostiosoite: cash-in@cash-in.fi
  • Nettisivut: cash-in.fi
  • Osoite: Teirinkatu 6, 65350 Vaasa (Pohjanmaa)
  • Palvelut: Perintäpalvelut, taloushallintopalvelut, muistutuspalvelu, kirjeperintä, puhelinperintä, trattaperintä, oikeudellinen perintä, lakiasiainpalvelut, velkajärjestely, takaisinotto, kansainvälinen perintä, jälkiperintä
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/cash-in
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/26
  • Tiedot tarkistettu: 3830 päivää sitten

Cash-In, eli lyhyemmin CIC, toimii Vaasasta käsin. Sen perintäjärjestelmä käsittää kaikki avoimen saatavan takaisinmaksuun ja maksun nopeuttamiseen tähtäävät toimenpiteet. Lisäksi Cash-In ostaa osan tai kaikki asiakkaan saatavista kertamaksulla. Tarjolla on myös taloushallintopalveluita.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Cash-Inistä.

Kyllästynyt kirjoitti 28. Julyta 2017

Otetaan yhteyttä sähköpostilla maksamattomasta velasta, lähdetään tekemään suunnitelmaa yhdessä maksamista varten ja yksi sähköposti ei tule asiakkaalle, joten käräjäoikeuden kirje seuraavaksi. Miksi ei voitu ottaa vielä ja lähettää sähköpostia uudelleen? Luullaanko että aina kaikki virstintätavat ovat luotettavia.

Huijattu kirjoitti 03. Decemberta 2020

Ylisuuret perintäkulut ja yhteydenpito ontuu.
Huijarifirma! Perivät laittomia saatavia.

Ärsyyntynyt kirjoitti 04. Januaryta 2021

Velka on ollut yli vuoden heillä siellä avoimena eikä kukaan ole ottanut yhteyttä miten se suoritetaan. Tämä asia kävi minulle puolivahingossa selville. Nyt sain summan, ja tilinumeron selville. Mutta en edelleenkään ihka oikeaa laskua, vaan sähköpostiviestissä nämä tiedot. On todella epäileväinen olo.

Asiamiehelle kantelu tehty kirjoitti 28. Juneta 2021

Kuittaavat kuluttajasaatavista ensimmäiseksi viivästyskorot itselleen, mikä on lain vastaista. Tänään alkoi selkkaus firman kanssa. Asiakaspalvelun piti olla auki klo 18 saakka, mutta olivatkin tavoittamattomissa. Ei erittelyjä saatavista kuluista ja koroista, eikä summatkaan täsmänneet. Toivottavasti joutuu yhtiön toimintatavoista vastaava itse vastuuseen.

Maksamallako eroon? kirjoitti 08. Septemberta 2021

Yritin ottaa yhteyttä sähköpostilla, yllätys yllätys, siellä on menossa ’maintenance’ eli ei toimi. Sitten kokeilin ’asiakasportaalia’, no ei toimi sekään… Ai niin ja lasku, jota perivät, on jo maksettu ajat sitten.

Kummallista kirjoitti 12. Octoberta 2022

Maskuvaatimuksen ehtivät lähettää, mutta eivät kuulemma ehdi ilmoitella enää sitä, että maksuvaatimus on peruttu ja homma on ok. Se pitää vain itse ymmärtää olettaa.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Cash-In esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.