Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Perintätoimisto Aurum Contactor

Aurum Contactor toimii Tampereelta käsin. Se hoitaa laskujen muistutukset, perinnän, puhelinperinnän, oikeudellisen perinnän ja jälkiperinnän. Tarvittaessa koko edellä mainittu perintäketju on käytettävissä — on toki mahdollista valita vain ne palvelut, joille on tarvetta. Asiakaspalvelun, laskutuksen ja perinnän puhelinnumero yrityksille on 010 286 6108 ja velallisille 03 455 2544. Puhelinnumeroissa päivystetään arkisin kello 9–17. Puhelinvaihteen numero on 010 286 6100 (arkisin kello 8–17) ja faksinumero 010 286 6109.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Perintätoimisto Aurum Contactorista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Perintätoimisto Aurum Contactor esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.