Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Pirkan Perintä

  • Virallinen nimi: Pirkan Perintä Oy
  • Puhelinnumero: 03 312 244 00
  • Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@pirkanperinta.com
  • Nettisivut: pirkanperinta.com
  • Osoite: Nuutisarankatu 9, 33900 Tampere (Pirkanmaa)
  • Palvelut: Normaaliperintä, vuokrasaatavat, yhtiövastikkeet, osamaksu- ja leasingsaatavat, jälkivalvonta, maksuhuomautuspalvelu, perintäohjelma
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/pirkan-perinta
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/13
  • Tiedot tarkistettu: 3852 päivää sitten

Pirkanmaalta, Tampereelta, käsin toimiva Pirkan Perintä Oy tarjoaa yli 27 vuoden kokemuksella saatavien perintään liittyviä palveluita. Vuosimaksua ei peritä. Perintämuotoihin kuuluvat vapaaehtoinen, oikeudellinen ja ulosottoperintä. Lisäksi yritys hoitaa erikoisperintänä esineiden takaisinottoja sekä osamaksu- ja leasingsaatavien perintää. Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirkanperinta.com.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Pirkan Perinnästä.

Mr. Kela kirjoitti 30. Marchta 2021

Hirvee kiskonta firma verrattuna muihin perìntäfirmoihin..palvelu loppui ķuin seinääñ kun sanoin kilpailuttavani myös toisen perintätoimiston..omistaĵa tiesì selvästì tässä vaiĥeessa ettei heidän hinnat ole kilpailukyķyìset muihin verrattuna

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Pirkan Perintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.