Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Lindorff

  • Virallinen nimi: Lindorff Oy
  • Puhelinnumero: 010 270 0700
  • Sähköpostiosoite: myynti.fi@lindorff.com
  • Nettisivut: lindorff.fi
  • Osoite: Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku (Varsinais-Suomi)
  • Palvelut: Informaatiopalvelut, laskutuspalvelut, perintäpalvelut, saatavien osto, WebInvoice ja tukipalvelut
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/lindorff
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/3
  • Tiedot tarkistettu: 2393 päivää sitten

Huomioitavaa: Intrum Justitia ja Lindorff yhdistyivät lokakuussa 2017. Yhdistymisen jälkeen yhtiön nimeksi valittiin Intrum.

Lindorffin pääkonttori sijaitsee Turun Kupittaalla. Yritys tarjoaa erilaisia perintä- ja laskutuspalveluja, myös informaatiopalveluja auttamaan asiakasvalinnassa ja luottopäätösten tekemisessä, myös ostaa saatavia.

Asiakaspalvelun puhelinnumero perintäasioissa on 02 270 0300 ja laskuun liittyvissä asioissa 02 270 0390. Näissä numeroissa päivystetään arkisin kello 8–20 ja lauantaisin 10–15.

Postiosoite on: PL 20, 20101 Turku

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Lindorffista.

Fäbo kirjoitti 03. Decemberta 2013

varmaan toinen tunnetuimmista perintäkirjeiden lähettäjistä tässä maassa.

Skolainen kirjoitti 10. Octoberta 2014

No on… Omakohtaisia kokemuksia? Mulla ei onneksi.

Fyi kirjoitti 12. Januaryta 2016

Firma, jossa nimettömiä ihmisiä töissä. Jakaa suojaamattomana henkilötunnuksia s-postiin, jotta joku identiteettivarkauksista kiinnostunut crackeri saa helppoa työtä.

Muere kirjoitti 04. Januaryta 2017

Kyllä teillekin tuomiolla sitten paikka löytyy. Toivotaan ainakin.

isoäiti lasten puolella kirjoitti 25. Februaryta 2017

Onko tapana lähettää laskuja uhkauksilla alaikäisille lapsille tarkistamatta kuka on vastuussa heidän maksuista eli huoltaja ensi sijaisesti? Entä kun alaikäinen maksaa niin miten korvaatte virheen kun tulee se aika ja olette saaneet satoja euroja ns. perintäkuluja? Miten voitte uhkailla lapsia niissä kirjeissä joita lähetätte? Toimintanne pitäisi lailla kieltää.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Lindorff esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.