Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Sergel

  • Virallinen nimi: Sergel Oy (Marginalen Ab)
  • Puhelinnumero: 020 013 113
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@sergel.com
  • Nettisivut: sergel.fi
  • Palvelut: Laskutus ja myyntireskontra, perintä, saatavien osto, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä, jälkiperintä, maksumuistutus
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/sergel
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/62
  • Tiedot tarkistettu: 2458 päivää sitten

Yritys hoitaa laskutuksen ja myyntireskontran lisäksi perintäasioita ja katsoo saatavienhallinnan alkavan maksumuistutuksesta. Sergelin muistutuspalveluun kuuluu tekstiviesti- ja kirjemuistutusten lähettäminen. Yritys ostaa myös saatavia.

Sergel Suomen postiosoite on PL 401, 15101 Lahti.

Sergelin asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 8–18 puhelinnumerossa 020 013 113 (pvm/mpm).

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Sergelistä.

NImeni=ERKKI LAPPALAINEN, KERAVA kirjoitti 09. Decemberta 2014

Sain kirjeen teiltä, että olette perineet minulta liikaa. ja tässä ilmoitan tilinumeroni johon voitte maksaa FI15 40550010665434, Erkki Lappalainen. Odotan maksamistanne !

kyllästynyt soittamaan. kirjoitti 11. Mayta 2015

nimeni on sonja suni,kortela olen saanut monta kertaa kirjeenne,ja aina kun soitan joudun odottamaan kauan aina on ruuhkaa.nyt kyllästyn jo soittamaan kun se tule mulle kalliiksi,toivon että soitatte mulle että saan tehdä maksusopimuksen velkaani,asianumero:69270595.

janne kirjoitti 05. Novemberta 2016

En ole eikä,pitäiskään mutta tai jotkut tekevät,sitä mun papereilla mut pitäisikö alkaa tekemään.Utse samoin!!Koko ajan tulee sellasia laskuja,ei ole mun omia.!?*$

Epätietoinen kirjoitti 29. Novemberta 2016

Sain tekstiviestin saatavasta jota en tunnista omakseni. Omien sivujen kautta ei kirjautuminen onnistu, jotta näkisi, mistä on kyse. Asiakaspalvelupuhelut ovat maksullisia, joten en halua siihenkään rahan keräykseen lähteä.

juustopekka kirjoitti 18. Juneta 2021

hyvää palvelua oli kun soitin

vasenpolvi kirjoitti 05. Augustta 2021

Hei, pyytäkää ihmiset joka vuosi (viiden vuoden ajan) kirjallinen postitettu selvitys siitä, miten velkova yritys hallinnoi ja säilyttää perittävien henkiötietoja GDPR lainsäädäntö edellyttää tämän hoitamisen maksutta. Kun kaikki pyytävät ko selvitteet, tulee se äärimmäisen kalliiksi perintäyhtiöille ja voi jopa olla tappiollista mikäli, ette jätä asioitanne vanhenemaan. Kaikesta muusta myös väärien erittelyrivien aiheuttamien selvitysten vuoksi väärien summien tilittämisestä koituneet kulut ovat osa perintäyhtiöiden taktiikkaa. Ammattiostajana ja yrittäjänä tunnen jonkin verran tätä puolta. Kuluttaja on aina vahvempi kuluttajalainsäädännön antaman turvan vuoksi. Sama ei koske yrittäjää.

Haluanselvittääasiani kirjoitti 21. Octoberta 2023

Minkä takia en voi edes kirjautua sisään pankkitunnuksilla jotta voin hoitaa asiani?

Anneli Kyllästinen kirjoitti 03. Januaryta 2024

Hei miksi minulle lähetetään laskuja Telian nimissö. Telia ehdotti minulle asiakkuutta, peruin sen kolmen päivän päästä mutta sieltä tulee jatkuvasti laskuja. Olen soitellut ja lähettänyt sähköpostia mutta laskuja tulee. Nyt sitten perintätoimistolta. Onko tosiaan niin että peruminen ei onnistu. Olen Elisan asiakas !!!!

Elias Pelkonen kirjoitti 03. Julyta 2024

Maksusopimuksen tekeminen onnistuu helposti

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Sergel esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.