Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Tehoperintä

  • Virallinen nimi: Tehoperintä Oy
  • Puhelinnumero: 09 280 455
  • Sähköpostiosoite: info@tehoperinta.fi
  • Palvelut: Vapaaehtoinen perintä, trattaperintä, oikeudellinen perintä, jälkiperintä, konkurssiperintä, lakipalvelut
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/tehoperinta
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/56
  • Tiedot tarkistettu: 2340 päivää sitten

Vuodesta 1977 lähtien toiminut Tehoperintä on erikoistunut liike-elämän vaativiin ja tehokkaisiin perintätoimenpiteisiin. Saatavan voi laittaa perittäväksi Tehoperinnän kautta lähettämällä esimerkiksi laskun, tiliotteen, vuokrasopimuksen tai velkakirjan. Tehoperintä ottaa hoidettavakseen myös sellaisia toimeksiantoja, joissa muut ovat epäonnistuneet.

Yrityksen kotipaikka on Helsinki, mutta postiosoite on PL 39, 04401 Järvenpää.

Perinnän voi antaa toimeksiannoksi lähettämällä laskun tai perintäkirjeen kopio yrityksen sähköpostiosoitteeseen, tai faksina numeroon 09 280 185.

Velan vanhentuminen

Tehoperintä kertoo pystyvänsä toimittamaan sellaiselle velalliselle, joka ei ole suorittanut velkojaan, haasteen, jotta saatavat eivät vanhene. Velan yleinen vanhenemisaika on kolme vuotta.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Tehoperinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Tehoperintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.