Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Carmelin Invest

  • Virallinen nimi: Carmelin Invest Oy Ltd
  • Puhelinnumero: 020 728 0562
  • Sähköpostiosoite: carmelin@carmelin.fi
  • Nettisivut: carmelin.fi
  • Osoite: Kansankatu 49, 90100 Oulu (Pohjois-Pohjanmaa)
  • Palvelut: Kokonaisvaltainen perintäpalvelu, vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä, myyntisaatavien rahoitus, reskontra
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/carmelin-invest
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/24
  • Tiedot tarkistettu: 3851 päivää sitten

Yrityksen tarjoamat vapaaehtoiset perintäpalvelut ovat asiakkaille ilmaisia. Vapaaehtoisella perinnällä, joka hoidetaan kirje- ja puhelinperintänä, velalliselta pyritään saamaan kertasuoritus velkaan. Jos velallinen on halukas hoitamaan velkansa, sen voi suorittaa maksusuunnitelman mukaisesti. Carmelin Invest tarjoaa myös oikeudellisen perinnän palveluita.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Carmelin Investistä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Carmelin Invest esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.