Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Collector

  • Virallinen nimi: Collector Finland Oy
  • Puhelinnumero: 09 315 899 00
  • Sähköpostiosoite: info@collector.fi
  • Nettisivut: collector.se/fi/
  • Osoite: Arabiankatu 12, 00560 Helsinki (Uusimaa)
  • Palvelut: Luotonhallinta, erääntyneet saatavat, kansainvälinen perintä, laskurahoitus, laskujen osto, ostolaskujen rahoitus, yrityslainat, tuonnin rahoitus, perintä.
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/collector
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/4
  • Tiedot tarkistettu: 3527 päivää sitten

Collector tarjoaa monipuolisia rahoitusalan ratkaisuja ja palveluja, kuten luotonhallintaa, joka käsittää maksamatta jääneiden saatavien perinnän, sekä “ongelmasaatavien” hallintaan liittyvät asiat. Tällaisen luotonhallintapalvelun avulla yritykset voivat minimoida luottotappionsa ja luottoaikansa. Perintäpalveluiden myyntiosaston puhelinnumero on 09 315 899 33 ja sähköpostiosoite perintaosasto@collector.fi.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Collectorista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Collector esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.