Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Direct Perintä

Direct Perinnän toiminta päättyi syyskuussa 2015.

Jyväskylästä käsin toimiva perintätoimisto Direct Perintä palvelee monin eri tavoin: se tarjoaa maksuhuomautuspalvelua, apua vapaaehtoisen perinnän järjestämiseen, oikeudellisen perinnän asioissa ja tarjoaa luottotietoneuvontaa esimerkiksi sellaisessa tilanteessa, jossa halutaan selvittää asiakkaan luottotiedot. Asiakaspalvelu päivystää arkisin kello 9–15.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 80 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Direct Perinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Direct Perintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2022
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.