Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Fast Last

Helsinkiläinen Fast Last palvelee riidattomien laskusaatavien kotiuttamiseen liittyvissä toimenpiteissä. Perintäasioissa Fast Last voi esimerkiksi lähettää kuluttajavelalliselle lakisääteisen maksuvaatimuksen ja yritysvelalliselle tratan. Myös oikeudellisten perintätoimenpiteiden hoitaminen onnistuu. Faksinumero on 09 224 4165 ja postiosoite PL 7, 00921 Helsinki. Toimeksiantoja varten on oma sähköpostiosoite fast@fastlast.fi.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Fast Lastista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Fast Last esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2023
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.