Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Alektum Perintä

Kansainvälisen Alektrum Perinnän palveluvalikoiman ytimessä ovat perintäpalvelut. Yritys hoitaa kotimaisen ja kansainvälisen perinnän, jälkiperinnän, tarjoaa myös muistutuspalvelua, jossa velalliselle lähetetään esimerkiksi muistutuskirjeitä. Alektrum Perintä on erikoistunut postimyyntiyritysten, verkkokauppojen, kustantamojen, pankkien ja rahoitusyhtiöiden kuluttajaperintään. Yritys pyrkii perimään saatavat vaarantamatta toimeksiantajansa asiakassuhteita.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Alektum Perinnästä.

fngfngf kirjoitti 16. Novemberta 2016

Ala-arvoista toimintaa. Eivät tunne Suomen lakia. Kanattaa kiertää kaukaa.

taistelija kirjoitti 11. Julyta 2017

huijaus firma ja täysin lainvastaista toimintaa harrastava perintätoimisto rikkoo lakia räikeästi. toivottavasti menettäisivät toimiluvat suomesta ja euroopasta/pohjoismaissa

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Alektum Perintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.