Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Finnperintä

Perimistoimisto Finnperintä Oy keskittyy kärsivällisyyttä ja taustatyötä vaativien saatavien jälkiperintään. Finnperinnän kautta voi periä esimerkiksi laskuja, vuokravelkoja tai muita velkasaatavia. Vuosipalkkiota ei peritä. Saatavia peritään niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltäkin. Palkkio peritään yleensä velalliselta. Mikäli Finnperintä ei onnistu perinnässä, kulut jäävät perintätoimiston tappioksi. Yrityksen kotipaikkana on Helsinki, joskin postiosoite on PL 39, 04401 Järvenpää. Faksinumero on 09 280 465.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Finnperinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Finnperintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.