Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

InCredit

  • Virallinen nimi: InCredit Nordic Oy
  • Puhelinnumero: 09 424 139 29
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@incredit.fi
  • Nettisivut: incredit.fi
  • Osoite: Sörnäistenkatu 19A 10, 00580 Helsinki (Uusimaa)
  • Palvelut: Maksumuistutus, oikeudellinen perintä, jälkiperintä, laskutus ja reskontra, perintä, rahoitus
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/incredit
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/40
  • Tiedot tarkistettu: 1983 päivää sitten

InCredit Nordic on erikoistunut pääomaltaan pienten ja keskisuurten velkojen perintään. Helsingistä käsin toimiva yritys auttaa laskujen perinnän lisäksi laskutuksessa, reskontran hoidossa ja rahoituksessa. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 4241 3929 (pvm/mpm) ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@incredit.fi.

Postiosoite: InCredit Nordic Oy, PL 129, 00121 Helsinki

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 76 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on InCredit Nordicista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston InCredit esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2021
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.