Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Ropo Capital

Ropo Capital tunnettiin aikaisemmin nimellä Trust Kapital. Ropo Capitalin palveluita hyödyntää kuukausittain yli 8000 suomalaista yritystä. Ropo Capital hoitaa sekä laskujen lähetyksen, reskontran, saatavien hallinnan ja rahoituksen.

Pikaperintä

Yrityksen nettisivuilla on mahdollista tehdä pikaperintätoimeksianto. Pikaperintä toimii niin, että nettilomakkeella ilmoitetaan toimeksiantajan, velallisen ja laskun tiedot (muistutuspäivineen). Sen jälkeen Ropo Capital on yhteydessä toimeksiannon tekijään.

Perintäkelpoinen saatava

Ropo Capital muistuttaa, että perintätoimenpiteen voi aloittaa jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä ja jos laskusta on lähetetty vähintään yksi maksumuistutus, joka on erääntynyt. Lisäksi on syytä huomioida, että laskun voi laittaa perintää mikäli asiakas ei ole kiistänyt sitä, tai reklamoininut laskun sisältöä/summaa.

Postiosoite on: PL 25, 70101 Kuopio

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Ropo Capitalista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Ropo Capital esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.