Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Luotonhallinta Goodwill

Yritys tarjoaa maksuhuomautus- ja perintäpalveluja yritysasiakkaille ja yksityishenkilöille. Luotonhallinta Goodwill Oy aloittaa perinnän lähettämällä maksuvaatimuskirjeen, jonka jälkeen asiakkaaseen otetaan yhteyttä puhelimitse. Mikäli saatavaa ei senkään jälkeen suoriteta, toimeksiantajan kanssa tehdään päätös siitä, siirretäänkö asia oikeudelliseen perintään.

Postiosoite on PL 240, 00151 Helsinki.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Luotonhallinta Goodwillistä.

markku koho kirjoitti 14. Decemberta 2015

Olen saanut teiltä tiedon, että olen suorittanut ylimääräisen maksun koskien laskua 280139. Summan pyydän palauttamaan tililleni FI7418613500017660. Edelleen totean, että laskutuksenne kaikilta osin on täysin kohtuutonta. Kohdasta muista minut toivottavasti muistaminen oli ensimmäinen ja viimeinen kerta.
Markku Koho

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Luotonhallinta Goodwill esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.