Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Luottorekisteri

  • Virallinen nimi: Luottorekisteri Oy
  • Puhelinnumero: 020 735 2255
  • Nettisivut: luottorekisteri.fi
  • Osoite: Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki (Uusimaa)
  • Palvelut: Kirjeperintä, haastehakemus, tavaran takaisinotto, konkurssivalvonta, jälkiperintä, ulkomaan perintä, maksusopimukset, maksuvalvonta, osoitetarkistukset, luottotietotutkimukset
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/luottorekisteri
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/46
  • Tiedot tarkistettu: 3886 päivää sitten

Helsingistä käsin toimivan Luottorekisterin toimisto sijaitsee kävelytasossa, osoitteessa Asemamiehenkatu 4. Paikalle pääsee esimerkiksi raitiovaunuvuoroilla 7A/B ja 9. Luottorekisteri Oy hoitaa asioita, jotka liittyvät kirjeperintään, haastehakemuksiin, tavaroiden takaisinottoihin, konkurssivalvontaan, jälkiperintään ja ulkomaan perintään. Toistaiseksi toimeksiantoja ei oteta vastaan yksityisiltä henkilöiltä.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Luottorekisteristä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Luottorekisteri esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.