Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Luottotieto Suomi

  • Virallinen nimi: Luottotieto Suomi Oy
  • Puhelinnumero: 010 666 1140
  • Sähköpostiosoite: info@luottotietosuomi.fi
  • Nettisivut: luottotietosuomi.fi
  • Osoite: Piisilta 1, 91100 Ii (Pohjois-Pohjanmaa)
  • Palvelut: Laskutuspalvelu, muistutus- ja perintäpalvelu, perintä, kertaperintä, yksittäiset perintätoimeksiannot, tekstiviestimuistutus, trattaperintä, oikeudellinen perintä, jälkiperintä
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/luottotieto-suomi
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/11
  • Tiedot tarkistettu: 3852 päivää sitten

Iistä käsin toimiva Luottotieto Suomi Oy hoitaa kaikenlaisia saatavien hallintaan liittyviä asioita, kuten maksumuistutusten lähettämisen ja perinnän muut vaiheet. Toimisto sijaitsee Micropoliksessa, osoitteessa Piisilta 1. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 010 666 1140 ja perintäasioiden asiakaspalvelun 050 505 0838. Molemmissa numeroissa voi asioida arkisin kello 8–16.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Luottotieto Suomesta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Luottotieto Suomi esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.