Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Nordic C-Creditor

  • Virallinen nimi: Nordic C-Creditor Oy
  • Puhelinnumero: 020 734 6901
  • Sähköpostiosoite: info@c-creditor.fi
  • Nettisivut: c-creditor.fi
  • Osoite: Huopalahdentie 24, 00350 Helsinki (Uusimaa)
  • Palvelut: Vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä, muistutuspalvelu, puhelinperintä, kansainvälinen perintä, lakipalvelut, jälkiperintä ja trattaperintä.
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/nordic-c-creditor
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/6
  • Tiedot tarkistettu: 3433 päivää sitten

Nordic C-Creditor toimii Helsingin lisäksi Tampereella (Hatanpään Valtatie 24), Turussa (Läntinen Pitkäkatu 33) sekä Lohjalla (Nummentie 12–14). Esittelysivun karttakuva viittaa Helsingin toimipisteen sijaintiin osoitteessa Huopalahdentie 24. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 734 6901 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@c-creditor.fi. Yrityksen tarjoamat perintäpalvelut toimeksiantajalle ovat aina maksuttomia. Myös yksittäisten laskujen periminen on mahdollista.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Nordic C-Creditorista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Nordic C-Creditor esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2023
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.