Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Perintätoimisto Collection

Perintätoimisto Collection Oy:n toimisto sijaitsee Kauhavalla, Etelä-Pohjanmaalla. Collection on ollut alalla vuodesta 1993 lähtien. Toimeksiannon voi tehdä esimerkiksi sähköpostilla tai kirjeenä lähettämällä 1. laskusta kopion. Laskussa tulee näkyä velallisen nimi, laskun eräpäivä ja maksettava summa, sekä maksun saajan tiedot (nimi, yhteystiedot ja tilinumero).

Suosituksia velalliselle

Perintätoimisto Collection Oy kehottaa perintäkirjeen saajaa hoitamaan asian pois mahdollisimman nopeasti, mutta jos taloudellinen tilanne ei sitä tee mahdolliseksi, kannattaa laskun maksua sovitella velkojan kanssa. Voi esimerkiksi ehdottaa maksuajan pidentämistä tai velan suorittamista osamaksulla.

Postiosoite

Postiosoite on Hirvijoentie 1033, 62200 Kauhava.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Perintätoimisto Collectionista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Perintätoimisto Collection esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2023
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.