Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Suomen Oikeudellinen Perintä

Uudestakaupungista käsin toimiva Suomen Oikeudellinen Perintä ottaa vastaan yritysten ja yksityistenkin henkilöiden toimeksiantoja. Velallinen voi olla yksityishenkilö tai yritys. Yritys on erikoistunut oikeudelliseen perintään ja toimii koko Suomen alueella. Toimeksiannosta veloitetaan kiinteä korvaus. Toimeksiannon voi tehdä Suomen Oikeudellisen Perinnän nettisivuilla sijaitsevan lomakkeen välityksellä.

Faksinumero on 010 321 2139.

Postiosoite on PL 34, 23501 Uusikaupunki.

Perintätoimeksiannon voi tehdä hintaan 139€, josta viranomaiskuluja on 65€ ilman arvonlisäveroa ja veron kanssa (24% verokanta) 74€.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Suomen Oikeudellisesta Perinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Suomen Oikeudellinen Perintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.