Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Solaco

  • Virallinen nimi: Solaco Oy
  • Puhelinnumero: 020 734 6020
  • Sähköpostiosoite: info@solaco.fi
  • Nettisivut: solaco.fi
  • Osoite: Saukonojantie 27, 20250 Turku (Varsinais-Suomi)
  • Palvelut: Velkasaatavien perintä, perintätoimeksianto, laskutusjärjestelmä, maksumuistutus, perintäpalvelu
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/solaco
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/63
  • Tiedot tarkistettu: 3846 päivää sitten

Solaco Oy tarjoaa mahdollisuuden jättää maksuton perintätoimeksianto yrityksen nettisivuilla sijaitsevan lomakkeen avulla. Solaco tarjoaa aktiivisia ja päättäväisiä perintätoimeksiantoja, joiden lisäksi se pyrkii opastamaan velallista maksuvaikeuksien selättämisessä asiakaspysyvyyden parantamiseksi.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Solacosta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Solaco esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.