Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Svea Rahoitus

Perintäpalveluitakin tarjoavan Svea Rahoituksen (Svea Ekonomi) asiakaspalvelu on käytettävissä ma–to kello 8–17 ja perjantaisin 8.30–16. Yritys hoitaa luottotietoselvitysten tekemisen, aktiivisen jälkiperinnän, myös ulkomaanperinnän konserniyritysten ja yhteistyökumppaniensa avulla. Toimeksiantajalle lähetetään sovituin aikavälein tilanneraportti perintätoimien edistymisestä.

Velallista kehotetaan maksamaan viivyttelemättä Svealta tullut perintäkirje, mutta tarvittaessa heidän kanssaan voidaan tehdä maksusuunnitelma. Maksusuunnitelman avulla voidaan jaksottaa perintään siirtyneen velan suoritus esimerkiksi niin, että se maksetaan 2–4 kuukausierässä.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Svea Rahoituksesta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Svea Rahoitus esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.