Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

AktivKapital

  • Virallinen nimi: Aktiv Kapital Oy
  • Puhelinnumero: 0800 964 00
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@aktivkapital.fi
  • Osoite: Yliopistonkatu 7, 00100 Helsinki (Uusimaa)
  • Palvelut: Perintäpalvelut, kuluttajasaatavat, lainanantaja, velkajärjestely
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/aktivkapital
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/18
  • Tiedot tarkistettu: 3325 päivää sitten

AktivKapital on nyt PRA Suomi Oy.

AktivKapital toimii Helsingistä käsin. Perinnän asiakaspalvelun puhelinnumero on 0800 964 00 ja ulosottoasioihin sekä viralliseen velkajärjestelyyn liittyvissä asioissa numero on 0800 964 01. Asiakaspalvelu palvelee ma–to kello 8–18 ja perjantaisin 8–16. Aktiv Kapitalilla on toimintaa Suomen lisäksi kahdeksassa muussa Euroopan maassa.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on AktivKapitalista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston AktivKapital esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.