Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Casa Perintä

  • Virallinen nimi: Casa JK Oy
  • Puhelinnumero: 050 910 0043
  • Sähköpostiosoite: markku.rinne@casajk.fi
  • Nettisivut: casajk.fi
  • Osoite: Fredrikinkatu 51-53 A (3. krs.), 00100 Helsinki (Uusimaa)
  • Palvelut: Vapaaehtoinen perintä, luottoselvitykset, jälkiperintä, oikeudellinen perintä, ulkomaan perintä
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/casa-perinta
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/25
  • Tiedot tarkistettu: 3851 päivää sitten

Helsingistä ja Joensuusta käsin toimiva Casa Perintä on täyden palvelun perintätoimisto. Esittelysivun karttakuva viittaa toimistoon Helsingissä, Fredrikinkatu 51–53 A:ssa, sen 3. kerroksessa. Joensuun toimisto sijaitsee osoitteessa Niskakatu 4. Faksinumero on 013 120 871.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Casa Perinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Casa Perintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.