Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

iKassa

  • Puhelinnumero: 020 456 0000
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ikassa.fi
  • Nettisivut: ikassa.fi
  • Osoite: Yliopistonkatu 29 b A, 20100 Turku (Varsinais-Suomi)
  • Palvelut: Vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä, jälkiperintä, saatavien osto ja rahoitus, laskutus ja reskontra, koulutus ja konsultointi
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/ikassa
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/39
  • Tiedot tarkistettu: 2420 päivää sitten

Perintä-, laskutus- ja reskontrapalveluita tarjoavan iKassan asiakaspalvelu on tavoitettavissa ma–pe kello 8–19. iKassa hoitaa yritysten laskutuksen ja myyntireskontran yhteydessä muistutuksen lähettämisen velalliselle, maksuohjelman muutokset, lisäksi se ostaa yritysten saatavia ja kouluttaa sekä konsultoi esimerkiksi perinnän lakiteknisissä asioissa.

Postiosoite: PL 267, 20101 Turku.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on iKassasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston iKassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2023
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.