Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Suomen Europerintä

Suomen Europerintä on erikoistunut määrätietoiseen kirje- ja puhelinperintään. Perintätoimet kohdistetaan yksilöllisesti velalliseen.

  • Postiosoite: PL 20, 00411 Helsinki
  • Faksinumero: 09 498 379

Suomen Europerintä veloittaa vain velalliselta perintälain mukaisesti perittävän kulun/palkkion. Näin ollen vapaaehtoisen perintäpalvelun käyttäminen ei sisällä vuosimaksuja, sisäänkirjaamismaksuja eikä prosenttiveloitusta peritystä kertymästä.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Suomen Europerinnästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Suomen Europerintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.