Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Tulosperintä

  • Virallinen nimi: Tulosperintä Oy
  • Puhelinnumero: 0400 609 883
  • Sähköpostiosoite: info@tulosperinta.fi
  • Nettisivut: tulosperinta.fi
  • Osoite: Vaisalantie 4, 02130 Espoo (Uusimaa)
  • Palvelut: Perintäpalvelut, reskontrapalvelut, perintäkirje, perintäpuhelu, laskutuspalvelut, maksuvalvontapalvelut, rahoituspalvelut
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/tulosperinta
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/70
  • Tiedot tarkistettu: 2920 päivää sitten

Tulosperintä Oy toimii Espoosta käsin perintäalalla. Yritys on toiminut vuodesta 1993 lähtien. Yksittäisen toimeksiannon voi lähettää veloituksetta, suuremmista eristä voi neuvotella Tulosperinnän asiakaspalvelun kanssa. Faksinumero on 010 290 5023.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Tulosperinnästä.

Huijattu!! kirjoitti 20. Februaryta 2014

Maksoin vahingossa alkuperäisen lasku sekä perintälaskun, eivät sen jälkeen ole vastanneet viesteihin eikä rahoja kuulu maksusta jo kuukausi. Taitaa olla joku huijarifirma.

Viimeinen asiakas kirjoitti 10. Aprilta 2014

Ei vastaa yhteydenottoihin eikä maksusuunnitelma ehdotuksiin. Asia jouduttu viemään Kuluttajavirastolle. Täysin epäammattimaista käytöstä!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Tulosperintä esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.