Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

B. plan

  • Virallinen nimi: B. plan Oy
  • Puhelinnumero: 020 718 1770
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@bplan.fi
  • Nettisivut: bplan.fi
  • Osoite: Eerikinkatu 7a A, 20100 Turku (Varsinais-Suomi)
  • Palvelut: Vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä, kertaperintä, maksuhuomautuspalvelu, myyntireskontran ulkoistamispalvelu, provisioperintä, jälkiperintä, vuokra- ja vastikesaatavien perintä, lakiasiat
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/bplan
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/22
  • Tiedot tarkistettu: 1469 päivää sitten

B. plan Oy on tehokas ja osaava täyden palvelun perintätalo, joka palvelee suuria ja pieniä yrityksiä kaikissa perintään liittyvissä asioissa toimialasta riippumatta 30 vuoden perintäkokemuksella. B. plan Oy hoitaa myös yksityishenkilöiden sekä vuokra- ja vastikesaatavien perintää.

B. plan Oy:n asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 9.00–16.00 puhelimitse numerossa 020 718 1770 sekä sähköpostitse asiakaspalvelu@bplan.fi.

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on B. planista.

pk_yrittäjä1 kirjoitti 07. Aprilta 2020

Erinomaista asiakaspalvelua, ripeää toimintaa ja pitävät asiakkaan ajan tasalla. Suosittelen!!

kari63 kirjoitti 17. Aprilta 2020

Hyviä kokemuksia tästä

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston B. plan esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.