Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Visma Duetto

  • Virallinen nimi: Visma Duetto Oy
  • Puhelinnumero: 075 325 5690
  • Sähköpostiosoite: info@duettogroup.fi
  • Nettisivut: duettogroup.fi
  • Osoite: Yliopistonkatu 31, 20101 Turku (Varsinais-Suomi)
  • Palvelut: Kotimaan perintä, kansainvälinen perintä, huomautuspalvelut, lakipalvelut, luottopolitiikka, koulutus ja konsultointi
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/duetto-group
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/29
  • Tiedot tarkistettu: 2954 päivää sitten

Perintätoimisto Visma Duetto Oy on toiminut alallaan yli 25 vuoden ajan. Kotimaan ja kansainvälisen perinnän lisäksi yritys tarjoaa osamaksupalvelua osamaksusopimusten hallintaan, konkurssiperintää, apua maksukyvyttömyysmenettelyissä, jotta velkoja saa parhaan mahdollisen suorituksen velalliselta.

Postiosoite: PL 735, 20101 Turku

Perintätoimistot.com ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Visma Duetosta.

Oululainen kirjoitti 29. Decemberta 2013

Mutkaton ja toimiva näin toimeksiantajan näkökulmasta. Jälkiperintä puuttuu, mikä laskee arvosanan kahdeksikkoon.

Yksikään asiakas ei ole toimistosta valittanut, tosin jonkun olen saanut maksamaan henk.koht. yhteydenotoilla paremmin, kuin Eräpäivä oy / Dueton kautta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Visma Duetto esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.