Perintätoimistot.com — Kun lähettämääsi laskua ei makseta ajoissa.

Etusivu: Perintätoimistot

Kontanto

  • Virallinen nimi: Kontanto Oy
  • Puhelinnumero: 010 194 481
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@kontanto.fi
  • Nettisivut: kontanto.fi
  • Palvelut: Huomautuspalvelu, perintäpalvelu, laskutuspalvelu, saatavakantojen osto, kirjeperintä, puhelinperintä, maksusuunnitelma, oikeudellinen perintä
  • Kestolinkki: https://xn--perinttoimistot-5kb.com/kontanto
  • Lyhyt kestolinkki: perintätoimistot.com/43
  • Tiedot tarkistettu: 3108 päivää sitten

Kontanto tarjoaa asiakkailleen huomautus- ja perintäpalvelua sekä laskutuspalvelua. Lisäksi se ostaa saatavakantoja. Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 8–20 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Osa puheluista nauhoitetaan asiakaspalvelun kehittämiseksi.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 84 perintäpalveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kontantosta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa perintätoimiston Kontanto esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Perintätoimistot.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien perintätoimistojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin perintätoimistoa sen esittelysivulla.
Muita perintätoimistoja:
Samanlaisia nettisivuja:
Kommentteja yrityksistä:

© Perintätoimistot.com 2024
Palveluntarjoaja ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.